Maps and More geeft geen actieradius

Bespreek hier alles omtrent de binnenkant van de VW up!
Moskie
Forum newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: do 08 mar 2018, 10:57

Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door Moskie » di 24 apr 2018, 08:14

Hallo,

Ik rijd nu een maand of twee naar volle tevredenheid in mijn Up! uit 2013. Ben tevreden over het Maps and More systeem maar krijg om een of andere reden niet te zien wat de resterende actieradius is. Dacht dat het wellicht werd geactiveerd na een eerste volledige tankbeurt maar dat is niet zo. Ik heb wel het idee dat het systeem een reset heeft gehad bij de verkoper dus vanaf 0 is begonnen maar ik ben zo langzamerhand wel benieuwd hoe ver ik nog kan rijden in mijn Up!..

Doe ik iets fout of kan het zijn dat deze functie is uitgeschakeld?

Gebruikersavatar
Petrolhead Tom
Unicorn
Berichten: 10905
Lid geworden op: za 28 jan 2012, 17:04
Locatie: Enschede
Contacteer:

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door Petrolhead Tom » di 24 apr 2018, 13:40

Heb je toevallig de instellingen van je boordcomputer laten veranderen?

arnout84
Forum eindbaas
Berichten: 1309
Lid geworden op: vr 08 aug 2014, 20:02

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door arnout84 » di 24 apr 2018, 17:25

Resetten vanaf fabrieksinstellingen of via het “reset” knopje in de instellingen zelf?

Gebruikersavatar
TwitNour
Premium member
Berichten: 2270
Lid geworden op: zo 21 jul 2013, 02:45
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door TwitNour » di 24 apr 2018, 18:30

Wat zie je wel op de plaats waar de actieradius zou moeten staan?
Move Up! zwart BMT 75pk - Drive pakket - Executive pakket - 4drs
Afbeelding
Ook verbruik bijhouden? Registreer je op Phuel.nl

Moskie
Forum newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: do 08 mar 2018, 10:57

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door Moskie » di 24 apr 2018, 21:08

TwitNour schreef:Wat zie je wel op de plaats waar de actieradius zou moeten staan?
Even opgezocht. In de handleiding wordt gesproken over 'actieradius', in het scherm staat gewoon 'bereik', daar onder staat 'verbruik'. Bij mij staan er steeds twee horizontale streepjes.

In deze link staat wel uitleg maar werkt de functie 'bereik' gewoon.

Voor zover ik weet is er verder niet aan mijn Up! geknutseld, dus geen software updates oid gedraaid.

Moskie
Forum newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: do 08 mar 2018, 10:57

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door Moskie » di 24 apr 2018, 21:13

arnout84 schreef:Resetten vanaf fabrieksinstellingen of via het “reset” knopje in de instellingen zelf?
Ik heb zelf niets gereset maar aangezien er geen gegevens (voorgaande adressen, telefoonnummers) in het systeem staan ga ik er van uit dat de handelaar die reset heeft gedaan.

arnout84
Forum eindbaas
Berichten: 1309
Lid geworden op: vr 08 aug 2014, 20:02

Re: Maps and More geeft geen actieradius

Bericht door arnout84 » wo 25 apr 2018, 15:47

Dit is mijn andere M+M uit een Up (ik heb zelf een Citigo)

Ik heb ondanks dat ie uit een andere auto komt gewoon het “bereik” zichtbaar
Bijlagen
009709EA-258F-4CBE-A961-4351F6180986.jpeg

Plaats reactie