Up tussen wal en schip

Bespreek hier alle algemene zaken omtrent de Volkswagen up!
enie-up
Vagling liefhebber
Berichten: 485
Lid geworden op: zo 25 nov 2012, 00:00

Up tussen wal en schip

Bericht door enie-up » zo 01 okt 2017, 14:40

Een auto is vannacht met hoge snelheid tussen de wal en een schip beland aan de Amstel. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Hermitage.

De bestuurster van de auto werd kort voor het ongeluk aangesproken door een motoragent omdat zij tegen het verkeer inreed. De vrouw besloot hierop om het gas flink in te trappen en er vandoor te gaan. De motoragent volgde. :shock:

Ter hoogte van de Hermitage reed de bestuurster tussen twee paaltjes door. Ze stak vervolgens de Amstel over, reed het trottoir op en eindigde tegen een woonark aan. De auto dook voorover en kwam tussen wal en schip klem te zitten. :shock:

Bloedproef
De vrouw is door een motoragent en een burger uit haar auto op de kant geholpen. Ze is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar heeft de politie een bloedproef gevorderd om te kijken of zij gedronken heeft.

En berger heeft de auto op de kant getakeld en afgesleept. De auto is total loss. :cry: Door de aanrijding heeft het schip ook schade opgelopen. Waarom de bestuurster er vandoor ging is onduidelijk.


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

http://www.at5.nl/artikelen/173709/auto ... ziekenhuis" onclick="window.open(this.href);return false;
Filmpje in de link van het UP vissen :mrgreen:
Plofzakken deden het in ieder geval :shifty: