Deurvergrendeling

Bespreek hier alle algemene zaken omtrent de Volkswagen up!
Gebruikersavatar
geef nooit up
Forum newbie
Berichten: 34
Lid geworden op: ma 09 apr 2012, 19:58

Deurvergrendeling

Bericht door geef nooit up » do 19 apr 2012, 12:57

Op mijn vorige auto, Seat Leon gingen de deuren automatisch op slot als ik harder reed dan 20 km/h helaas doet de UP dit niet, zou het mogelijk zijn om dit via de software in te bouwen of niet ?
High up 60pk, bluemotion, Candy White, drive pakket, executive pakket, maps and more, dynamic pakket.

Gebruikersavatar
Ben
Vagling liefhebber
Berichten: 276
Lid geworden op: wo 04 apr 2012, 07:37
Locatie: apeldoorn

Re: Deurvergrendeling

Bericht door Ben » do 19 apr 2012, 13:53

software matig niet aan te passen
move-up dark silver drivers pakket en winter pakket getinte ramen carbon op bumper en spiegels

Gebruikersavatar
geef nooit up
Forum newbie
Berichten: 34
Lid geworden op: ma 09 apr 2012, 19:58

Re: Deurvergrendeling

Bericht door geef nooit up » do 19 apr 2012, 16:43

hmmm balen had gehoopt dat de dealer dit software matig kon veranderen, :(
High up 60pk, bluemotion, Candy White, drive pakket, executive pakket, maps and more, dynamic pakket.

Gebruikersavatar
RonaldNL
Vagling liefhebber
Berichten: 480
Lid geworden op: ma 05 mar 2012, 20:49

Re: Deurvergrendeling

Bericht door RonaldNL » do 19 apr 2012, 22:18

waarom zou je dat willen dan ?? bang dat je eruit valt ofzo met bochten :lol: ;-)
The Only Way is UP!

up!
Forum eindbaas
Berichten: 1552
Lid geworden op: ma 30 jan 2012, 19:58
Locatie: Uppingedam

Re: Deurvergrendeling

Bericht door up! » do 19 apr 2012, 22:28

Nee joh, om carjacking bij het stoplicht tegen te gaan natuurlijk! Iedereen wil immers wel een up! :D
High up 75pk, 5-deurs, bluemotion, light silver, drive pakket, executive pakket, sportonderstel met "Classic" velgen

Gebruikersavatar
Ron UP
Forum eindbaas
Berichten: 2050
Lid geworden op: do 23 feb 2012, 11:57
Locatie: Heemskerk

Re: Deurvergrendeling

Bericht door Ron UP » do 19 apr 2012, 23:07

Kun je de deuropener niet naar binnen drukken om zo alles op slot te doen? Zit op mn cmax nu ook
High Up,5 deurs, navi,cruisecontrol,airco,alle ramen getint,dubbel uitlaatstuk,Dezent TX velgen met 195 brede banden,,LEDdrl,zwart embleem,coming home,bochtverl,en andere aanpassingen


Uppie: http://vwupforum.nl/viewtopic.php?t=350

Gebruikersavatar
dubbel-UP!
Vagling liefhebber
Berichten: 543
Lid geworden op: zo 26 feb 2012, 18:49
Locatie: het mooie Limburg

Re: Deurvergrendeling

Bericht door dubbel-UP! » vr 20 apr 2012, 08:50

Ron UP schreef:Kun je de deuropener niet naar binnen drukken om zo alles op slot te doen? Zit op mn cmax nu ook

Er zit een schakelaar aan de binnenzijde van de deur om e.e.a. te vergrendelen.
Dubbel-UP! = black-UP! + high UP!

Gebruikersavatar
geef nooit up
Forum newbie
Berichten: 34
Lid geworden op: ma 09 apr 2012, 19:58

Re: Deurvergrendeling

Bericht door geef nooit up » vr 20 apr 2012, 09:08

Die schakelaar is idd aanwezig vandaar de vraag of het e e a niet software matig was te veranderen :)
High up 60pk, bluemotion, Candy White, drive pakket, executive pakket, maps and more, dynamic pakket.

Plaats reactie