Maps and More geeft geen actieradius

Bespreek hier alles omtrent de binnenkant van de VW up!

Maps and More geeft geen actieradius

door Moskie » di 24 apr 2018, 08:14

Hallo,

Ik rijd nu een maand of twee naar volle tevredenheid in mijn Up! uit 2013. Ben tevreden over het Maps and More systeem maar krijg om een of andere reden niet te zien wat de resterende actieradius is. Dacht dat het wellicht werd geactiveerd na een eerste volledige tankbeurt maar dat is niet zo. Ik heb wel het idee dat het systeem een reset heeft gehad bij de verkoper dus vanaf 0 is begonnen maar ik ben zo langzamerhand wel benieuwd hoe ver ik nog kan rijden in mijn Up!..

Doe ik iets fout of kan het zijn dat deze functie is uitgeschakeld?
Forum newbie
 
Berichten: 5
Geregistreerd: do 08 maart 2018, 10:57

Maps and More geeft geen actieradius

Sponsor

Sponsor
 


Re: Maps and More geeft geen actieradius

door Petrolhead Tom » di 24 apr 2018, 13:40

Heb je toevallig de instellingen van je boordcomputer laten veranderen?
Wil je mij alsjeblieft ondersteunen door te abonneren op mijn kanaal?

https://www.youtube.com/super69racing
Gebruikers-avatar
Unicorn
 
Berichten: 10668
Geregistreerd: za 28 jan 2012, 17:04
Woonplaats: Enschede

Re: Maps and More geeft geen actieradius

door arnout84 » di 24 apr 2018, 17:25

Resetten vanaf fabrieksinstellingen of via het “reset” knopje in de instellingen zelf?
Forum eindbaas
 
Berichten: 1291
Geregistreerd: vr 08 aug 2014, 20:02

Re: Maps and More geeft geen actieradius

door TwitNour » di 24 apr 2018, 18:30

Wat zie je wel op de plaats waar de actieradius zou moeten staan?
Move Up! zwart BMT 75pk - Drive pakket - Executive pakket - 4drs
Afbeelding
Ook verbruik bijhouden? Registreer je op Phuel.nl
Gebruikers-avatar
Premium member
 
Berichten: 2209
Geregistreerd: zo 21 jul 2013, 02:45
Woonplaats: Rotterdam

Re: Maps and More geeft geen actieradius

door Moskie » di 24 apr 2018, 21:08

TwitNour schreef:Wat zie je wel op de plaats waar de actieradius zou moeten staan?


Even opgezocht. In de handleiding wordt gesproken over 'actieradius', in het scherm staat gewoon 'bereik', daar onder staat 'verbruik'. Bij mij staan er steeds twee horizontale streepjes.

In deze link staat wel uitleg maar werkt de functie 'bereik' gewoon.

Voor zover ik weet is er verder niet aan mijn Up! geknutseld, dus geen software updates oid gedraaid.
Forum newbie
 
Berichten: 5
Geregistreerd: do 08 maart 2018, 10:57

Re: Maps and More geeft geen actieradius

door Moskie » di 24 apr 2018, 21:13

arnout84 schreef:Resetten vanaf fabrieksinstellingen of via het “reset” knopje in de instellingen zelf?


Ik heb zelf niets gereset maar aangezien er geen gegevens (voorgaande adressen, telefoonnummers) in het systeem staan ga ik er van uit dat de handelaar die reset heeft gedaan.
Forum newbie
 
Berichten: 5
Geregistreerd: do 08 maart 2018, 10:57

Re: Maps and More geeft geen actieradius

door arnout84 » wo 25 apr 2018, 15:47

Dit is mijn andere M+M uit een Up (ik heb zelf een Citigo)

Ik heb ondanks dat ie uit een andere auto komt gewoon het “bereik” zichtbaar
Bijlagen
009709EA-258F-4CBE-A961-4351F6180986.jpeg
Forum eindbaas
 
Berichten: 1291
Geregistreerd: vr 08 aug 2014, 20:02


Wie is er online?
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten