Pagina 1 van 1

8/1 Lidl - voor de auto

BerichtGeplaatst: ma 01 jan 2018, 21:57
door Xanderv
Hallo mede forummers,

Ik zag in het lidl krantje wat leuke dingen voor de hobbyist.
Krik - https://www.lidl.nl/nl/Acties.htm?articleId=2245
Assteunen - https://www.lidl.nl/nl/Acties.htm?articleId=2246

Wat is jullie gevoel hierbij of misschien zelfs ervaring? De assteunen zullen wel gewoon goed zijn maar die krik?!

Dan hebben ze nog meer leuke spulletjes zoals een acculader https://www.lidl.nl/nl/Acties.htm?articleId=2283 maar ik weet niet echt of ik die vertrouw, helemaal geen programmas, maar daar in tegen heb ik nu niks voor de auto.

Re: 8/1 Lidl - voor de auto

BerichtGeplaatst: ma 01 jan 2018, 22:01
door Bertjuh
Krik is ook gewoon goed.. heb er voor 6 jaar geleden ooit 1 gehaald bij de Lidl en deze werkt nog voortreffelijk..!! Ook elektrisch gereedschap van de Lidl is gewoon goed..

Re: 8/1 Lidl - voor de auto

BerichtGeplaatst: ma 01 jan 2018, 22:14
door Autheo
Wat de krik betreft: ik heb al jaren zo'n zelfde soort Chinese krik, als ik me goed herinner destijds bij de Aldi gekocht. Ik gebruik hem voor de Mii slechts twee keer per jaar bij het wisselen van de zomer- en winterbanden. Maar voor mijn oude kampeerauto (van rond de twee ton) gebruik ik hem veel vaker, om hem 'uit de veren' te krikken en op steunen te plaatsen. En dat nu al vele jaren lang. Dus ik denk dat je er voor je lichte Citigo zeker geen buil aan zult vallen. Vaak is het spul wat ze bij Lidl verkopen best redelijk van kwaliteit. Alleen moet je vanzelfsprekend wel altijd zorgen voor een stabiele ondergrond.
Wat die acculader betreft weet ik het niet, bij elektronica komt het m.i. wat preciezer. En de accu voor het start-stop systeem zou daar wel eens wat gevoeliger voor kunnen zijn.

Re: 8/1 Lidl - voor de auto

BerichtGeplaatst: do 04 jan 2018, 23:06
door damianw26
Zoals eerder al bevestigd is, die krik is gewoon prima! Ik heb zelf dan een rode van de lidl, aantal jaar geleden gekocht om wat te sleutelen aan mijn golfkarretje, nu gebruik ik hem ook voor de auto's en werkt prima.

Re: 8/1 Lidl - voor de auto

BerichtGeplaatst: vr 05 jan 2018, 12:12
door JuP !
Alles beter dan een originele VW krik